Opdrachtgevers

Aksend is er voor organisaties die een (extra) kracht zoeken: een professional binnen de vakgebieden finance, controlling en management. We doen dit in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en regio Zwolle.

We hebben ruim 20 jaren ervaring in diverse sectoren waaronder food, zorg, productie, handel, zakelijke dienstverlening en accountancy.

Door deze ruime ervaring in verschillende sectoren hebben we de mogelijkheid om snel te schakelen en ons te verdiepen in de omgeving van de organisatie. We zijn dan ook een goede match voor innovatieve startups en scale-ups.

Omdat Aksend een groot netwerk heeft, hebben we ook voor interim-management vraagstukken snel een passende oplossing met betrouwbare en deskundige professionals.

We hebben oprechte aandacht voor onze opdrachtgevers wat leidt tot duurzame relaties. Wij gaan professioneel en discreet om met gegevens van zowel opdrachtgever als professional.

Aksend is onderdeel van AKSOS, een adviesorganisatie van registeraccountants, belasting adviseurs en business consultants. Daarmee is Aksend voor relaties een klankbord om mee te sparren en om scherp te blijven.

Meer informatie over AKSOS?