Werkwijze

Ben je een opdrachtgever?

Ons werk begint zodra een opdrachtgever onze hulp inroept bij het vervullen van een vacature. Misschien kennen we de opdrachtgever al goed, maar dit kan ook een nieuwe opdrachtgever zijn. We gaan in gesprek om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de wensen, de eisen en het functieprofiel. Vervolgens gaan we aan de slag met het vinden van de juiste kandidaat.

Een slimme (extra) kracht

1. SLIMME KRACHT NODIG?

Of je nou een reguliere vacature open hebt staan of snel behoefte hebt aan een interimmer: met ons uitgebreide netwerk hebben we altijd een oplossing.

2. INPLANNEN AFSPRAAK

Zodra je ons een berichtje stuurt plannen een afspraak met je in op jouw kantoor, op ons kantoor of online door middel van videobellen.

3. GESPREK

We leren graag je behoeften en de cultuur van het bedrijf kennen. Pas dan kunnen we echt op zoek gaan naar de perfecte match.

4. OP ZOEK IN ONS NETWERK

We gaan in ons netwerk op zoek naar geschikte kandidaten en plannen met een aantal een gesprek in. Op zoek naar een interimmer? Dan heb je waarschijnlijk behoefte aan duidelijkheid. Binnen 2 dagen hebben we een oplossing voor je.

5. VOORLEGGEN KANDIDATEN

We leggen een aantal geschikte kandidaten voor, waarbij er vaak twee of drie op gesprek komen. Uiteraard kunnen we dit volledig op jouw wens afstemmen.

6. GOED BEVALLEN?

Als het van beide kanten goed is gevallen komt er een nieuwe slimme kracht in jouw organisatie bij. Als structurele oplossing of als interimmer. Neem contact met ons op over de tarieven.

Ben je een professional?

Heb je gesolliciteerd op een functie of heb je je CV opgestuurd? Dan nemen we altijd contact met je op om kennis te maken. Ook al hebben we op dat moment geen passende vacature voor je. We vinden het belangrijk om goed contact te onderhouden met ons netwerk.

Wij gaan voor je aan de slag

1. OPSTUREN CV

Je kunt solliciteren op een specifieke functie óf je stuurt een open sollicitatie naar ons toe.

2. JE WORDT GEBELD

We nemen altijd telefonisch contact met je op om even kort kennis te maken.

3. INPLANNEN AFSPRAAK

We plannen een afspraak met je in op ons kantoor of online door middel van videobellen.

4. GESPREK

We bespreken jouw ambities, kansen en interesses. Daarnaast kunnen we brainstormen over het inslaan van een nieuwe richting of even sparren over het werkveld.

5. WE GAAN VOOR JE AAN DE SLAG

We gaan in gesprek met potentiële opdrachtgevers en houden je hier van op de hoogte.

6. EEN MATCH?

Hebben we een passende functie voor je? Gefeliciteerd! Is het voor nu niks geworden? Dan onderhouden we graag contact.